Video

Med över en miljard användare som tittar på över 250 miljoner timmar video varje dag är YouTube den näst största sökmotorn i världen.
Det är där dina potentiella köpare söker, så det är bättre att du är där. "How-to" -sökningar är bland de mest populära på YouTube, vilket gör utbildningsinnehåll till en strategisk möjlighet i detta utrymme.

Rankas högre i sökningar

Medan YouTube är den näst största sökmotorn är Google den största. Att lägga till video på er webbplats kan öka din sökrankning på Google (och andra sökmotorer) avsevärt.

Sanningen är att lägga till en video på din webbplats ökar dina chanser att rankas på första sidan med Googles resultat med 50 gånger. Det gör det väl värt ansträngningen - särskilt när 75% av människorna aldrig vågar förbi den första sidan!

Öka förståelsen för era produkter

Produkter kan vara komplexa och det är viktigt att din publik förstår dina innan de köper. Tur för dig att webbplatsbesökare är 64 till 85% mer benägna att köpa efter att ha sett en produktvideo.
En företagsintroduktion ger er chansen att visa - inte bara berätta- för potentiella kunder vad ni erbjuder och hur det löser ett problem. Det toppar vår lista med rekommenderade videor att göra först. Så om du inte har en ännu, gör en!

Täck alla vinklar

Videotrafik kommer att stå för 80% av all internet-trafik i världen under 2021! Dessutom skulle fyra gånger så många konsumenter hellre titta på en video om en produkt än att läsa om den enligt eMarketer.
Utan tvekan är videoinnehåll din publiks val av medium. Och nu när vi vet det, varför inte ge folket vad de vill?

Öka klickfrekvensen via e-post

Att inkludera ordet video i en e-post ämnesrad kan öka öppningschansen med 19% och klickfrekvenser med 65%.
Enligt Martech Advisor kan inkludering av video i e-post öka klickfrekvensen med 300%!

Bygg starkare varumärkestillhörighet
and connection

Att titta på en video ger både audibel och visuell stimulering. Enbart Aktivering av båda dessa områden i hjärnan innebär att tittarna är mer engagerade och därför naturligt utvecklar starkare tillhörighet och intresse för innehållet de konsumerar.

Detta är avgörande för ett företag som strävar efter erkännande av varumärke och är beroende av lojala kunder som fortsätter att handla.

Visas mer i sociala flöden

Sociala medier (Facebook och Instagram, specifikt) gör ett bra jobb med att visa människor vad de vill se. Algoritmer baserade på användarnas tidigare aktivitet gör det svårt för företag att upptäckas av nya målgrupper.

Samtidigt stiger videoposter till toppen av nyhetsflöden överallt. Människor är mer benägna att stoppa mitt i sitt scrollande för iögonfallande videoinnehåll och dessa interaktioner hjälper dig alltid att nå ut. Så när det gäller sociala medier är video din snabba väg att synas.

Spåra potentiella köpares konsumtionsmönster

När video utvecklas, så gör även videomätvärdena. Det är nu inte bara möjligt utan också enkelt att spåra hur länge människor tittar på och vilka delar av din video som ses om eller hoppas över.

Få mer valuta för er investering

Så många som 40% av konsumenterna uppger att en video ökar chansen att de köper en produkt på sin mobila enhet. Webbplatsbesökare är 64% mer benägna att köpa på en onlinebutik efter att ha sett en video.

Företag som använder video ökar intäkterna 49% snabbare än de som inte gör det.
Siffrorna talar för sig själva, men vi säger det ändå: Du behöver video.

låt oss
prata

Vill ni ta reda på hur vi kan hjälpa ert företag att nå nästa nivå?
Kontakta oss idag!
2021 Equinox Studio© Integritetspolicy

låt oss
prata

Vill ni ta reda på hur vi kan hjälpa ert företag att nå nästa nivå?
Kontakta oss idag!
2021 Equinox Studio© Integritetspolicy